پاتوق تفریحی رنگفا

بروزترین مرجع فرهنگی و تفریحی ایرانیان

پاتوق تفریحی رنگفا

بروزترین مرجع فرهنگی و تفریحی ایرانیان

طرز تهیه پیتزای مرغ و ذرت به روش ایتالیایی

طرز تهیه پیتزای مرغ و ذرت به روش ایتالیایی
پیتزای مرغ و ذرت به روش ایتالیایی
از پیتزاهای تکراری خسته شده اید؟ ما یک پیتزای بسیار خوشمزه با پنیر، جوجه، ذرت، فلفل دلمه ای قرمز، ترخون، زیتون و ادویه جات برای شما تهیه کرده ایم.

از ابتدا تا انتها: ۲۰ دقیقه

مواد لازم : برای ۴ نفر

نان پیتزا یا خمیر پیتزا        ۴ عدد
پنیر پیتزا               ۱ پیمانه
پنیر پارمزان            ۱ پیمانه
فلفل سیاه                یک دوم قاشق چای خوری
مغز ذرت در سس کره                 ۱ پیمانه
سینه مرغ بدون استخوان پخته شده           ۴ تکه

فلفل دلمه ای قرمز درشت خرد شده              ۲ عدد
پوست لیمو              ۱ قاشق چایخوری
ترخون خشک              ۲ قاشق چایخوری
سیر چرخ شده                ۱ قاشق چایخوری
زیتون خرد شده بدون هسته               ۱ پیمانه
جعفری تازه خرد شده                    یک چهارم پیمانه

طرز تهیه:

۱٫ فر را تا دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. در ظرف مخصوص یک ورق فویل بکشید و روی آن را روغن بزنید تا نچسبد. خمیر یا نان پیتزا را روی آن قرار دهید.

۲٫ در یک کاسه پنیرها و فلفل را مخلوط کنید. سپس آنها را روی سطح نان به فاصله ۲ سانتی.متری لبه نان پخش کنید. ۵ دقیقه آن را درون فر قرار دهید.

۳٫ ذرت و سس کره را در ظرف مخصوص قرار داده و در ماکروویو برای ۱ دقیقه قرار دهید. جوجه و فلفل دلمه.ای و پوست لیموی رنده شده و ترخون و سیر را با هم مخلوط کنید. در ظرف حاوی نان و پنیر، ذرت را اضافه کنید. روی آن مقداری پنیر زیتون بریزید و در فر به مدت ۵ دقیقه یا تا وقتی که پنیر و لبه.ها قهوه.ای شوند قرار دهید.

۴٫ بعد پیتزا را از فر خارج کرده و روی آن جعفری تازه بپاشید.

ارزش غذایی:

* کالری: ۶۷۹

* چربی کلی: ۲۸ گرم

* چربی اشباع شده: ۱۲ گرم

* چربی مونو غیر اشباع: ۷ گرم

* چربی پولی غیر اشباع: ۱ گرم

* کلسترول: ۸۴ میلی گرم

*سدیم: ۹۲۸ میلی گرم

* کربوهیدرات: ۶۹ گرم

* قند: ۵ گرم

* فیبر: ۴ گرم

* پروتئین: ۴۱ گرم

* ویتامین C: 57 (% D V )

* کلسیم: ۵۸ (% DV )

* آهن: ۲۶ (% DV )

* درصد مقادیر روزانه بر اساس رژیم ۲۰۰۰ کالری در روز محاسبه شده است

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد