از ابتدا تا انتها: ۲۰ دقیقه
مواد لازم : برای ۴ نفر
نان پیتزا یا خمیر پیتزا ۴ عدد
پنیر پیتزا ۱ پیمانه
پنیر پارمزان ۱ پیمانه
فلفل سیاه یک دوم قاشق چای خوری
مغز ذرت در سس کره ۱ پیمانه
سینه مرغ بدون استخوان پخته شده ۴ تکه
فلفل دلمه ای قرمز درشت خرد شده ۲ عدد
پوست لیمو ۱ قاشق چایخوری
ترخون خشک ۲ قاشق چایخوری
سیر چرخ شده ۱ قاشق چایخوری
زیتون خرد شده بدون هسته ۱ پیمانه
جعفری تازه خرد شده یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
۱٫ فر را تا دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. در ظرف مخصوص یک ورق فویل بکشید و روی آن را روغن بزنید تا نچسبد. خمیر یا نان پیتزا را روی آن قرار دهید.
۲٫ در یک کاسه پنیرها و فلفل را مخلوط کنید. سپس آنها را روی سطح نان به فاصله ۲ سانتی.متری لبه نان پخش کنید. ۵ دقیقه آن را درون فر قرار دهید.
۳٫ ذرت و سس کره را در ظرف مخصوص قرار داده و در ماکروویو برای ۱ دقیقه قرار دهید. جوجه و فلفل دلمه.ای و پوست لیموی رنده شده و ترخون و سیر را با هم مخلوط کنید. در ظرف حاوی نان و پنیر، ذرت را اضافه کنید. روی آن مقداری پنیر زیتون بریزید و در فر به مدت ۵ دقیقه یا تا وقتی که پنیر و لبه.ها قهوه.ای شوند قرار دهید.
۴٫ بعد پیتزا را از فر خارج کرده و روی آن جعفری تازه بپاشید.
ارزش غذایی:
* کالری: ۶۷۹
* چربی کلی: ۲۸ گرم
* چربی اشباع شده: ۱۲ گرم
* چربی مونو غیر اشباع: ۷ گرم
* چربی پولی غیر اشباع: ۱ گرم
* کلسترول: ۸۴ میلی گرم
*سدیم: ۹۲۸ میلی گرم
* کربوهیدرات: ۶۹ گرم
* قند: ۵ گرم
* فیبر: ۴ گرم
* پروتئین: ۴۱ گرم
* ویتامین C: 57 (% D V )
* کلسیم: ۵۸ (% DV )
* آهن: ۲۶ (% DV )
* درصد مقادیر روزانه بر اساس رژیم ۲۰۰۰ کالری در روز محاسبه شده است