موادلازم ( جهت ۳تا ۴ نفر):
شلغم پوست گرفته و رنده شده نیم کبلو
گشنیزیا جعفری ساطوری شده نیم پیمانه
هویج رنده شده ۲عدد متوسط
لیمو دوعدد
روغن زیتون ۳قاشق غذاخوری
فلفل قرمز ساییده شده اندکی
نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
شلغم را کمی نمک بپاشید و در یک بشقاب ته گرد بریزید. لیمو را آب بگیرید و با روغن روی شلغم
بدهید. فلفل بپاشید. سالاد را با جعفری یا گیشنیز آرایش دهید.
سالاد ترب سیاه
به جای شلغم ترب سیاه پوست گرفته و خرد کرده به کار برید. بهتر است ترب
سیاه خرد کرده را یک ساعت در آب سرد بخوابانید تا تندی آن گرفته شود.