
«« کیک کره و شکر »»
طرز تهیه :
فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه
فارنهایت روشن نمائید . آرد , بیکینگ پودر , شکر , نمک و تخم مرغ ها را با
هم مخلوط کنید . خامه را به آن اضافه کنید . خمیر را بر روی یک سینی چرب
شده مخصوص فر پهن کنید . در طبقه وسط فر به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزید .
طرز تهیه کرم کیک :
کره , شکر , شیر, اسانس لیمو و
دارچین را با هم مخلوط کنید , و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود , سپس
بادام پرک شده را اضافه نمائید . از روی حرارت برداشته و روی کیک بریزید .
۱۰ دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا بپزد .
اگر این کیک را گرم سرو کنید , خیلی لذیذتر خواهد بود .
|
۲ قاشق چایخوری سر پر |
|
۳ پیمانه |
|
۲ پیمانه |
|
۱/۸ قاشق چایخوری |
|
۴ عدد |
|
۱/۴-۱ پیمانه |
|
۱ قاشق سوپخوری |
|
چند قطره |
|
۲ قاشق سوپخوری |
|
۱/۲ پیمانه |
|
۱/۲ پیمانه و۱/۴ پیمانه |
|
۱۰۰ گرم |