پاتوق تفریحی رنگفا

بروزترین مرجع فرهنگی و تفریحی ایرانیان

پاتوق تفریحی رنگفا

بروزترین مرجع فرهنگی و تفریحی ایرانیان

آموزش و طرز تهیه پخت کیک کره و شکر

آموزش و طرز تهیه پخت کیک کره و شکر

«« کیک کره و شکر »»

طرز تهیه :

فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن نمائید . آرد , بیکینگ پودر , شکر , نمک و تخم مرغ ها را با هم مخلوط کنید . خامه را به آن اضافه کنید . خمیر را بر روی یک سینی چرب شده مخصوص فر پهن کنید . در طبقه وسط فر به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزید .

طرز تهیه کرم کیک :

کره , شکر , شیر, اسانس لیمو و دارچین را با هم مخلوط کنید , و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود , سپس بادام پرک شده را اضافه نمائید . از روی حرارت برداشته و روی کیک بریزید . ۱۰ دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا بپزد .

اگر این کیک را گرم سرو کنید , خیلی لذیذتر خواهد بود .

مواد لازم :

بیکینگ پودر

۲ قاشق چایخوری سر پر
آرد
۳ پیمانه
شکر
۲ پیمانه
نمک
۱/۸ قاشق چایخوری
تخم مرغ
۴ عدد
خامه
۱/۴-۱ پیمانه

مواد لازم رویه کیک :

دارچین

۱ قاشق سوپخوری
اسانس لیمو
چند قطره
شیر
۲ قاشق سوپخوری
شکر
۱/۲ پیمانه
کره
۱/۲ پیمانه و۱/۴ پیمانه
بادام پرک شده
۱۰۰ گرم

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد