
«« دسر پنیر شکلاتی »»
طرز تهیه :
ورقه ژلاتین را در یک ماهیتابه
کوچک قرار داده , روی آن آب سرد بریزید ، حدود دو دقیقه بماند ، تا نرم شود
. یک دوم پیمانه آب را روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ شود . سپس ورقه
ژلاتین را از آب سرد بیرون آورده و به آب داغ اضافه کنید . هم بزنید ، تا
ژلاتین در آب حل شود . پنیر کم چربی ، شکر و پودر کاکائو را در آسیاب ریخته
تا به صورت یکدست در اید . سپس شیر و وانیل و محلول ژلاتین گرم را به مواد
بالا اضافه نموده و هم بزنید تاتمام مواد یکدست شود . مخلوط را در ظرفی
ریخته ، به مدت پانزده دقیقه در یخچال قرار دهید بعد به ظرف ها دسر انتقال
دهید و مجدداَ برای بیست و چهار ساعت در بخچال قرار دهید تا کاملاَ ببندد.
|
۱/۳ پیمانه |
|
۱ ورق |
|
۱/۲ پیمانه |
|
۳/۴ پیمانه |
|
۳ قاشق سوپخوری |
|
۱/۴ قاشق چایخوری |
|
۱ پیمانه |