
«« پیتزا مخلوط »»
طرز تهیه :
خمیر شماره ۱ را تهیه می کنیم .
پیاز را ریز خرد نموده و در روغن زیتون کمی تف می دهیم تا رنگ آن شفاف شود .
گوشت چرخ کرده را به آن ا ضافه کرده ، تف می دهیم تا آب گوشت کشیده شود .
سپس نمک و فلفل را اضافه نموده کنار می گذاریم تا سرد شود . گوجه فرنگی ها
کرده ، قارچ ژامبون ، سوسیس و ساردین را نیز خلالی خرد می کنیم .
سه عدد ظرف گرد به قطر ۲۵ سانتی
متر انتخاب مرده ، کف ظرف را با روغن مایع چرب می کنیم ، خمیر را به سه
قسمت تقسیم کرده و کف ظرفها پهن می کنیم . با چنگال چند سوراخ در خمیر
ایجاد می کنیم روی خمیر مقداری سس ریحان با برس می مالیم . سپس مخلوط گوشت و
پیاز ، قارچ ، ژامبون ، سوسیس ، ساردین و خلالهای فلفل سبز دلمهای را روی
گوشت قرار می دهیم . گوجه فرنگی را نیز بر روی مواد قرار داده و در آخر روی
آن ارگانو می پاشیم .
فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم م
یکنیم . ظرف پیتزا را ابتدا به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه در طبقه میانی فر قرار
داده سپس از فر بیرون آورده پنیر را روی آن ریخته و به مدت ۵ دقیقه دیگر در
فر قرار می دهیم
|
مقداری |
|
به اندازه دستور |
|
۱ عدد |
|
به میزان لازم |
|
۱۵۰ گرم |
|
۱۰۰ گرم |
|
۲۰۰ گرم |
|
۱۰۰ گرم |
|
۱۰۰ گرم |
|
۴ عدد |
|
۱ عدد |
|
مقداری |
|
۱ قاشق چایخوری |
|
۳۵۰ گرم |