پاتوق تفریحی رنگفا

بروزترین مرجع فرهنگی و تفریحی ایرانیان

پاتوق تفریحی رنگفا

بروزترین مرجع فرهنگی و تفریحی ایرانیان

آموزش و طرز تهیه پخت پیتزا مخلوط

آموزش و طرز تهیه پخت پیتزا مخلوط

«« پیتزا مخلوط »»

طرز تهیه :

خمیر شماره ۱ را تهیه می کنیم . پیاز را ریز خرد نموده و در روغن زیتون کمی تف می دهیم تا رنگ آن شفاف شود . گوشت چرخ کرده را به آن ا ضافه کرده ، تف می دهیم تا آب گوشت کشیده شود . سپس نمک و فلفل را اضافه نموده کنار می گذاریم تا سرد شود . گوجه فرنگی ها کرده ، قارچ ژامبون ، سوسیس و ساردین را نیز خلالی خرد می کنیم .

سه عدد ظرف گرد به قطر ۲۵ سانتی متر انتخاب مرده ، کف ظرف را با روغن مایع چرب می کنیم ، خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده و کف ظرفها پهن می کنیم . با چنگال چند سوراخ در خمیر ایجاد می کنیم روی خمیر مقداری سس ریحان با برس می مالیم . سپس مخلوط گوشت و پیاز ، قارچ ، ژامبون ، سوسیس ، ساردین و خلالهای فلفل سبز دلمهای را روی گوشت قرار می دهیم . گوجه فرنگی را نیز بر روی مواد قرار داده و در آخر روی آن ارگانو می پاشیم .

فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم م یکنیم . ظرف پیتزا را ابتدا به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه در طبقه میانی فر قرار داده سپس از فر بیرون آورده پنیر را روی آن ریخته و به مدت ۵ دقیقه دیگر در فر قرار می دهیم

مواد لازم :

روغن زیتون

مقداری
خمیر شماره ۱
به اندازه دستور
پیاز
۱ عدد
نمک و فلفل
به میزان لازم
گوجه فرنگی تزئینی
۱۵۰ گرم
قارچ
۱۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده
۲۰۰ گرم
ژامبون
۱۰۰ گرم
سوسیس
۱۰۰ گرم
فیله ساردین
۴ عدد
فلفل دلمه ای سبز
۱ عدد
سس ریحان
مقداری
ارگانوا
۱ قاشق چایخوری
پنیر فیلا فیلا رنده شده
۳۵۰ گرم

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد