پاتوق تفریحی رنگفا

بروزترین مرجع فرهنگی و تفریحی ایرانیان

پاتوق تفریحی رنگفا

بروزترین مرجع فرهنگی و تفریحی ایرانیان

آموزش تهیه و پخت کباب حسینی مخصوص سحری ماه رمضان

آموزش تهیه و پخت کباب حسینی مخصوص سحری ماه رمضان

مواد لازم جهت ۶ تا ۷ نفر:

گوشت گوسفند ۱ کیلو
پیاز نقلی، پوست گرفته، دو نیم کرده ۱۰ تا ۱۵ عدد
پیاز ساطوری ۱عدد
سیر کوبیده ۱ حبه
ماست ۱پیمانه
زنجبیل نصف قاشق چایخوری
کره ۱۵۰ گرم
زردچوبه ۱قاشق مرباخوری

نمک، فلفل به میزان لازم

طرز تهیه در ادامه مطلب...

طرز تهیه :

گوشت و پیاز را یک در میان به سیخ چوبی بکشید و نمک و فلفل بپاشید . کره را در قابلمه روی شعله ی ملایم داغ کنید و پیاز خرد کرده را در آن تفت بدهید تا طلایی شود . زردچوبه ، فلفل سیر و زنجبیل را اضافه کنید و یک چرخ بدهید .

سیخ های کباب را در قابلمه کنار هم بگذارید و چند دور در کره بغلتانید تا سرخ شود . ماست را بزنید و روی کباب بریزید . در قابلمه را ببندید و ۱-۲ ساعت به آرامی بپزید تا گوشت نرم شود . سر بزنید ، هرگاه لازم باشد کمی آب جوش اضافه کنید . در پایان پخت کباب باید به روغن بنشیند .

کباب را با سیخ در دیس بچینید و با نان و چلو ساده یا کته بر سر سفره ی سحرتان بگذارید .
نوش جان، التماس دعا

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد